Logo van ASR prijkt niet meer op shirt van Feyenoord

Het logo van ASR is sinds afgelopen weekend niet meer te zien op het shirt van voetbalclub Feyenoord. De financiƫle instelling heeft het marketingbeleid aangepast. De nadrukt wordt voortaan gelegd op praktische hulp voor het realiseren van maatschappelijke doelen.

De overeenkomst tussen ARS en de Rotterdamse club is niet verbroken. Het contract loopt door tot het einde van het huidige seizoen. De Feyenoorders hoeven niet met een flets shirt zonder logo rond te lopen. Diergaarde Blijdorp vult de lacune op.

Bob Stehmann, verantwoordelijk voor de marketing van ASR, verklaart dat Blijdorp tot de zomer ook op andere locaties ASR mag vervangen. Dat betekent dat het logo van de dierentuin ook in en rond het stadion De Kuip te zien valt. Stehmann noemt Blijdorp een van de mooiste dierentuinen van Europa.

Verzekeraar ASR ziet het als zijn kerntaak om mensen te helpen. De samenwerking met Blijdorp staat daar symbool van. ASR werkt samen met de dierentuin om de website aan te scherpen. Ook is ASR betrokken bij de ontwikkeling van een knuffelmascotte.

De band tussen ASR en Feyenoord is diep en kent een lange geschiedenis. De verzekeraar en dienst voorgangers zijn al ruim 22 jaar verbonden aan de club. In 1991 begon de relatie met het logo van Stad Rotterdam Verzekeringen op het roodwitte tenue.

Er is 0 reacties geplaatst op dit artikel

Laat een bericht achter

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Leave a Reply